Deluxe kamer

Gasten

2

Kamer

24 m2

WiFi

Gratis

Bed

Kingsize

Wij hebben drie deluxe kamers. Deze kamers zijn groter dan de master kamers en hebben twee grote bedden.

Op deze kamers is tegen extra betaling een extra bed te plaatsen of een kinderbed.
Deze drie kamers hebben een heel andere sfeer. Het zijn de grootste kamers van het Hotel. Met uitzicht op het pleintje, het Tabaksteeltmuseum en daarachter de mooie historische Andrieskerk of met uitzicht op het park.
Ballonvaart en de Paarden kamer hebben 2 grote openslaande kantelramen met een kleine loggia. De mooie ‘Gaudi’ knoppen op de glazen deuren geven een heel speciaal effect aan de kamer. Passage to India heeft weer een heel andere sfeer en het kan zijn dat je jezelf in India waant. Alle ramen van de voormalige Tabakswaag, de Napoleonschuur zijn, op de eerste verdieping, iets naar achteren geplaatst, omdat er vroeger in de tabaksschuren, toen er nog tabak werd gedroogd, geen ramen waren. Daardoor kon de wind door de tabak waaien en goed droog worden. Een hotelkamer zonder ramen is natuurlijk niet haalbaar, vandaar dat van buiten gesuggereerd wordt dat er geen ramen aanwezig zijn. Daardoor ontstaat er een soort loggia, waar je op een mooie zomerdag heerlijk met een boek in kunt gaan zitten

“Ruim en schone kamer. Het ontbijt wordt geserveerd in hotel Buitenlust , dit ligt aan de overkant van de straat. Heel pittoresk. Ontbijt hebben we niet genomen, dus helaas niet kunnen beoordelen.”

Jane

“Comfortabele kamer in het mooie Amerongen. De ligging is midden in het dorp, dus alles is te voet bereikbaar. De sleutel opgehaald bij Restaurant Buitenlust, met een vriendelijke bediening en prima eten. Het ontbijt was vers en lekker.”

Ivar

Uw verblijf

Onze toegewijde gastvrouw en heer zullen hard werken om aan eventuele verzoeken tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.
U checkt in bij Hotel-café restaurant Buitenlust ,waar u ook uw sleutel ophaalt en betaalt, als dat nog niet gedaan is.
Buitenlust ligt op 40 meter afstand van de Napoleonschuur. Daar kunt u ook ontbijten, lunchen en dineren en heerlijk op het terras uw drankje drinken. U kunt natuurlijk ook altijd iets lekkers bij de traiteur aan de overkant halen. Een Nespresso apparaat en een waterkoker zijn op de kamer aanwezig. 

Het hotel

Adres: Hotel-Napoleonschuur Jhr.Burg.H.van den Boschstraat 44 Amerongen
Tel: (+31) 6 2504 8598
Email: info@napolenschuur.nl
Alle kamerprijzen zijn excl. ontbijt en excl. toeristenbelasting

Het Café/ Restaurant

Adres: Hotel-café restaurant Buitenlust Jhr.Burg.H.van den Boschstraat 13 Amerongen
Tel: (+31) 343 451 692
Email: info@buitenlust-amerongen.nl