Culturele, Feestelijke of Vergaderlocatie

Wat is er mogelijk in de Napoleonschuur?

De Napoleonschuur is gerestaureerd en de ruimte beneden is open voor iedereen die iets wil organiseren voor het dorp, de regio of gewoon voor henzelf.

Exposities van beginnende, maar ook gerenommeerde kunstenaars. Teambuilding bijeenkomsten en heisessies, afgewisseld met wandelingen of fietstochten in de bosrijke omgeving van Amerongen of door de uiterwaarden, daarna een heerlijk diner in een van onze Amerongse restaurants, slapen in de prachtige hotelkamers van de Napoleonsschuur en vervolgens de volgende dag weer verder vergaderen.

Ook privé en thema diners, bruiloften en muziekuitvoeringen.

Heel veel van wat u wenst, kan ook. U hoeft het alleen maar voor te stellen en wij bekijken met u de mogelijkheden.

Een beamer, geluid, tafels en stoelen in een zeer landelijke, monumentale ambiance.

Als uw gasten willen overnachten staan er ruime, prachtig ingerichte kamers voor u klaar en maken wij een leuke aanbieding voor u.

    Wil je meer weten of afspreken?


    TeamCreators staat voor de kracht van het spel en, de naam zegt het al, het creëren van teams! Ben je op zoek naar bijzondere teambuilding activiteiten voor tijdens een evenement, een bedrijfsuitje of een teambuilding dag? Ga dan op ontdekkingstocht op onze website en laat je verrassen door deze unieke teambuilding activiteiten die wij zelf ontwikkelen én bouwen!