Master kamer

Gasten

2

Kamer

24 m2

WiFi

Gratis

Bed

Kingsize

Wij hebben twee masterkamers, deze kamers zijn iets kleiner dan de deluxe kamers en hebben een tweepersoonsbed.

De Stichtse Lustwarande heeft de sfeer van de Utrechtse Heuvelrug met haar kastelen en Landhuizen. De plek waar kooplieden en de adel haar Buitenverblijf had, en de vakantie vierde. Even uit het stadse leven.
Hier kunt u nu ook uw vakantie doorbrengen of uw zakelijke overnachting boeken, als u kiest voor een kleinschalig hotel in de natuur en bij de bossen.
Amerongen is vlakbij Veenendaal en Ede gelegen, resp. 7 en 10 km.
De Engelenkamer heeft een heel andere charme. De Romantiek hangt er in de lucht en u kunt van elkaar genieten onder de dubbele douche. Een aanrader voor bruidsparen, maar ook als u gewoon even met uw partner weg wilt.
Alle kamers kunnen eventueel gebruik maken van een pantry met een magnetron, kookplaatje en koelkastje.
Wilt u de Pantry alleen voor uzelf dan betaalt u € 25,00 extra per nacht. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar u kunt daar altijd contact over opnemen.

“Mooi pand. Leuke originele design kamer van alle gemakken voorzien. Fijne ligging om wandelingen te maken in de omgeving direct vanuit het hotel. Nette kamer en aardig personeeel. Prettig verblijf gehad.”

Heleen

“Bijzondere plek in een prachtige omgeving van natuur en historie. Corona zorgt voor onvermijdelijke beperkingen. Dat is pech voor iedereen.”

Anne-marie

Uw verblijf

Onze toegewijde gastvrouw en heer zullen hard werken om aan eventuele verzoeken tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.
U checkt in bij Hotel-café restaurant Buitenlust ,waar u ook uw sleutel ophaalt en betaalt, als dat nog niet gedaan is.
Buitenlust ligt op 40 meter afstand van de Napoleonschuur. Daar kunt u ook ontbijten, lunchen en dineren en heerlijk op het terras uw drankje drinken. U kunt natuurlijk ook altijd iets lekkers bij de traiteur aan de overkant halen. Een Nespresso apparaat en een waterkoker zijn op de kamer aanwezig. 

Het hotel

Adres: Hotel-Napoleonschuur Jhr.Burg.H.van den Boschstraat 44 Amerongen
Tel: (+31) 6 2504 8598
Email: info@napolenschuur.nl
Alle kamerprijzen zijn excl. ontbijt en excl. toeristenbelasting

Het Café/ Restaurant

Adres: Hotel-café restaurant Buitenlust Jhr.Burg.H.van den Boschstraat 13 Amerongen
Tel: (+31) 343 451 692
Email: info@buitenlust-amerongen.nl